-) Har faktiskt inte smakat än, men snart så. Jag tog lite florsockerblandning, lite mjölkersättning och vispade slätt, och sedan ny omgång tills allt var nervispat det mjölkfria margarinet
Där jobbar även Lindha Vikström, mer känd i LCHF-kretsar som Halva Lindha. Och förstås alla andra som vill ha ett gott glutenfrittochmjölkfritt alternativ, tyvärr är det ju inte så vanligt att hitta sånt på caféer, än
Läge för en mustig och värmande soppa, eller vad säger ni. Även om snön smält bort igen efter den plötsliga vinterkylan, och även om det vänt i almanackan är mörkret fortfarande kompakt, och kylslagna vindar snor runt knuten
Cognacen gör fruktkakan mer hållbar - den klarar minst två veckor i kylen - och alkoholen förångas i ugnen, men om du ändå inte vill använda alkohol kan du ersätta cognacen med pressad apelsin, som också ger god smak
-). Väljer du en grövre mjölkfrioch naturligt glutenfri mix, måste du ta lite mer vätska – se ovan. Tillsätt resten av vätskan, salt, ev socker och det smälta mjölkfria margarinet
Häromdagen hjälptes Lilla I och jag åt att skörda de allra första krusbären för i år, och de hamnade i en lättgjord och god fika- eller efterrättskaka som är både glutenfriochmjölkfri
Däremot är det aldrig fel att ha något fikaaktigt på lut i frysen - varken på sommaren som är fikasäsongen framför alla andra, eller i advents - och juletid som inte kommer långt efter när det gäller fikaintensitet
mandel- eller sojamjölk, eller vanlig komjölk med eller utan laktos. De här amerikanska pannkakorna är glutenfria, mjölkfriaoch äggfria och passar således också veganer
Banankakan är både glutenfriochmjölkfri, men inte helt vegan eftersom den innehåller ägg. Just den här kom till alldeles efter nyår när det låg halvätna och lätt bedagade bananer lite här och var efter "småkottarnas" framfart
Skriv utE-postFacebookTwitterTumblrPinterestGillaGilla Laddar. Saffran är ett livselexir som definitivt lyser upp och höjer humöret när vi som bäst behöver det under senhöst och vinter
Alla kunde äta tårtan eftersom att den är glutenfri, vetefri, mjölkfrioch även nöt- och mandelfri. Smörj en spring-form med antingen kokosolja eller smör och ”bröa” med kokosmjöl eller kokosflingor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.