Babaganoush är en populär dipp-rätt som gärna serveras som en aptitretare. Finhacka persilja och använd antingen som garnering eller blanda samman med baba gabanoushen
Ingredienser Portioner. 4 3 auberginer 1 dl olivolja 3 vitlöksklyftor 1 röd chili 1 kruka mynta 1 tsk spiskummin 1 msk tahini (sesampasta, kan uteslutas) salt och peppar 1 citron Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
BabaGanoush. BabaGanoush. Är som bekant himla förtjust i geggor av olika slag. Då är liksom lunchen eller middagen redan en bit på vägen och det behöver inte finnas så mycket mer i kylen
Gör så här. Picka hål i skalet på auberginen med en gaffel. Baka den i het ugn, 250 grader i ca 20 minuter tills skalet svartnat och blivit bubbligt och fruktköttet är mjukt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.