Ta i morötterna, tomatpuré, curry och låt fräsa någon minut. Här bjuder jag på ett enkelt och snabblagat vegetariskt recept med röda linser, kidneybönor ochkokosmjölk
4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Fräs morötter, lök och vitlök cirka 3 minuter tills det blir lätt brynt. Tillsätt paprika och låt den fräsa med ytterligare 3-4 minuter. 2 Rör ner paprikapulver, tomatpuré, kokosmjölk, tomater, buljong, bönor och lagerblad. 4 Smaka av böngrytanmed salt och peppar, tillsätt nötter och örtkyddor och servera med ris och bröd (glutenfritt bröd till den som är överkänslig mot gluten). 2 msk tomatpuré. 400 g kokosmjölk. 400 g krossade tomater på burk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.