Auberginegratäng med kalvfärs och tomatsås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Tomatsås
  • 350 g passerade tomater
  • 0.25 gul lök
  • 1½ msk olivolja
  • ½ tsk salt
  • 2-3 auberginer
  • 200 g kalvfärs
  • 1 tsk olivolja
  • 1½ dl dagsgammalt smulat bröd
  • 1 ägg
  • ½ dl mjölk
  • 1 dl parmesanost
  • 1½ msk pinjenötter
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 uppvispat ägg för pensling
  • 1-2 tunt skivad ost
  • Solrosolja för stekning
  •  
  • Servering
  • Sallad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.