Mangochutney är en härligt god, söt, smakrik och givet tillbehör till de flesta Indiska maträtter. Med sin fruktiga smak av mango och lite hetta av chilin är den en riktig smakförhöjare till de flesta rätter
Ni får tills dess stå ut med att jag delar med mig av dessa Lammfärsbiffarna i pitabröd som serveras tillsammans med myntarostade pinjenötter, aprikoschutney & fetayoghurt
Till skinkan serverades en croissant, sallad och en fin sötsyrlig aprikoschutney med chili. Jag har varit på Biblioteksdagarna i 3 dagar som ni redan har fått höra i ett tidigare inlägg
Blötlägg de torkade aprikoserna över natten. Häll på mer vatten om det skulle behövas. Häll av nästan allt vatten (spara ca 1dl) och lägg aprikoserna i en stor gryta och koka upp
Aprikoschutney. Blanda salt och socker med de grovhackade örtkryddorna. Gnid in filén med blandningen. Lägg köttet i en plastpåse, placera en tyngd ovanpå och ställ in i kylskåp i minst två dygn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.