1 Receptet
gäller för 3 dl 1 gul lök 1 hackad vitlöksklyfta 2 msk riven färsk ingefära 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 250 g fryst mango 2 dl rårörsocker 2 msk vitvinsvinäger ½ tsk senapsfrön ½ tsk chili flakesSkala och finhacka löken. Fräs lök, vitlök och ingefära i smör-&rapsolja i en kastrull.
1 Tillsätt
mango, socker, vinäger, senapsfrön och chiliflakes. Koka på svag värme utan lock 30-35 min.
1. Värm ugnen till 225° med grillfunktion på. 2. Lägg paprikorna på ett galler på en plåt och grilla dem ca 5-7 min på varje sida, tills skalet svartnar
Blanda samman alla ingredienserna utom redningen i en kastrull. Låt sjuda. Tillsätt redningen stegvis till lagom konsistens och rör om medan såsen tjocknar
Ingredienser Portioner. 3 dl 2 vitlöksklyftor 1 dl grovhackad persilja 2 1/2 msk vatten 2 dl majonnäs 1 dl crème fraiche 1/2 tsk salt 2 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Har du inte prövat att göra äppelchutney. Här kommer mitt recept i repris. Gott till indiska rätter, men också till lamm kyckling och fläskkött utan den indiska smaksättningen
Mangochutney är en härligt god, söt, smakrik och givet tillbehör till de flesta Indiska maträtter. Med sin fruktiga smak av mango och lite hetta av chilin är den en riktig smakförhöjare till de flesta rätter
Salsa Romesko. 24 september 2013 @ 07. 26. Skålla 100 g mandel. Ta 3 bitar grillad paprika ur burk eller grilla egen på hög värme i ugnen så skinnet lossnar
Fördelarna med att ha vänner som är minst lika matlagningsintresserade som vi är många. Bland annat är de vansinnigt duktiga på att nosa fram recept som jag verkligen gillar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.