Apelsinmunk, en olik söt efterrätt till Påskfesten
Soleado
Soleado
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 45 minuter
  • 25 cl vatten
  • 50 g smör
  • 5 g salt
  • 1 st ekologisk apelsin
  • 150 g vetemjöl (titta på observera för glutenfritt)
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 dl svartsocker
  • 5 dl vitsocker
  • 1 l ekologisk extra jungfruolivolja
  • 2.- I en kastrull, häll på vatten, smör, salt och apelsinskalet och få den att koka
  • 5.- Nu är det dags att göra munkar
  • 8.- I en skål tillsätt svartsocker och vitsocker och dina munkar. Blanda dem lite så att sockret fastnar på dem.
  • 2 dl florsocker
  • 4 tsk apelsinsaft

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.