1 Ingredienser 2 dl kaffe 1 klick smör, cirka 15 g 1 krm vaniljpulver ½ tsk fin kakao Instruktioner Mixa det varma kaffet med övriga ingredienser. 2 dl kaffe
Till kvällsmat blev det ett storkok. 400 g högrev i tärningar1 gul lök4 vitlöksklyftor2 morötter1 bit rotselleri3 dl rödvin3 dl vatten3 msk kalvfond2 msk tomatpuré2 msk kinesisk soya2 msk balsamvinäger1 msk flytande honungfärsk timjan2,5 dl matlagningsgräddeBörja med att bryna köttet i en stekgryta i smör. 2 morötter
Ställ klockan på 2 minuter och plocka upp ägget när exakt två minuter har gått. 2-4 Ingredienser 150 gram smör 1 ägg salt Instruktioner Koka upp vatten. Ställ klockan på 2 minuter och plocka upp ägget när exakt två minuter har gått
Storkok. Dags för storkok igen inför nästa vecka. April 10, 2016 18. Mejerifri kasslergryta 8 portioner 1200 g kassler1 liter kokosgrädde 1 stor purjolök4 röda paprikorTomatpuréPeppar Smör/ghee/kokosolja att steka i Jag tycker bästa märket på kokosgrädde är Kara, de säljs i literförpackning, har mest fett av de jag hittat, innehåller minst kolisar av de jag hittat och är enligt mig bäst smakmässigt. 1200 g kassler
Makrillen är en vacker fisk med 16 g fettinnehåll vilket är mycket för en fisk. Det är intressant att prova den färska makrillen eftersom man är van vid rökt
1/2 stort vitkålshuvud. 2 stora morötter. ca 2 matskedar torkad koriander (obs EJ den malda varianten utan den gröna). 1-2 dl kycklingspad. Låt allt puttra ihop i ytterligare 15-20 minuter. 1/2 stort vitkålshuvud. 2 stora morötter. ca 2 matskedar torkad koriander (obs EJ den malda varianten utan den gröna). 1-2 dl kycklingspad
Efter en lite trög period vad gäller storkok och matlådetillverkning blev jag nu. Fyllde på med 2 burkar skivade champinjoner, lite hoisinsås, extra salt, peppar. 200 grader. Efter 25 minuter var kycklingen i red curry klar. -) 200 grader. 25 minuter var kycklingen i red curry klar
Låt allt puttra under lock i 20 minuter. 2 finrivna morötter. 2 finrivna palsternackor. 2 msk rapsolja. 250 g nötfärs. 2 dl vatten. 250 g nötfärs. Låt puttra i ca 20 minuter så att rotfrukterna blir helt mjuka. 8 dl kokosmjölk (2 burkar). 250 g nötfärs
Jag gillar storkok. Dock börjar jag bli väldigt trött på att äta chili con carne varje dag, så jag ska nog göra två lite mindre storkok i helgen så jag kan ha två olika val nästa vecka
Natalie heter jag och är en tjej på 24 år som bor i Kungälv. Just nu är målet att gå ner 20 kg. Jag kommer att ligga på ett underskott med kalorier, mitt intag kommer att vara ca 1200 kcal/ dag
Sedan ställde jag in grytan i ugnen på 110-125 grader. 6 Ingredienser 1 kg fläskkarré utan ben skuren i grytbitar 1 msk spiskummin 1 msk paprikapulver 1 tsk chilipulver ancho eller motsvarande torkad hel frukt 3 vitlöksklyftor 1 gul lök 2 msk tomatpuré salt Instruktioner Dela fläskkarré i bitar. Ställ in i ugnen i 7 timmar på 110-125. Klicka för att dela till Pinterest (Opens in new window)Dela på Facebook (Opens in new window)Klicka för att dela på Twitter (Opens in new window)Klicka för att dela på Google+ (Opens in new window)Klicka för att dela på Tumblr (Opens in new window)Klicka för att maila detta till en vän (Opens in new window)Klicka för utskrift (Opens in new window) 110-125 grader D. 2 msk tomatpuré salt
Ett enkelt, snabbt och lättlagat storkok med härliga kryddor. 2 teskedar gurkmeja. 2,5 matskedar torkad koriander (obs ej den malda varianten). Rör runt då och då och låt puttra ihop i ytterligare 15-20 minuter. 2 teskedar gurkmeja. 2,5 matskedar torkad koriander (obs ej den malda varianten)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.