Finhacka lökochvitlök, och fräs glansigt i rikligt med olivolja. Bl a hittade jag en Mozarellamix, som inspirerade mig till veckans vegetariska recept - en aubergine- och zucchinigratäng med tomatsås och just mozarella
Jag bjöd på denna soppa när jag hade vänner på middag och den fick två stora tummar och det slutade med att jag fick frågan om receptet direkt från en av gästerna
Fräs paprikatärningar och morotsriv tillsammans med lite olja. För en tid sedan, var jag på ett matevent med en Facebookgrupp som kallas Matlådegruppen
Skala och skär auberginerna i bitar, fräs dem i en stekpanna med olja på stark värme. Öppna och sprita ut korvköttet och fräs den i en stekpanna på svag värme, skaka stekpannan med jämna mellanrum
Stek nötfärsen i olivoljan, tillsätt pressad vitlök, tomatpurén och harissan, låt fräsa med. Så idag blev det en billigare hemlagad ochkryddig köttfärssoppa med rotgrönsaker
Skala och strimla löken. Men innan jag går till tåget ska jag såklart dela med mig av veckans vegetariska recept som är en mozzarellagratinerad pastagratäng med broccoli och fänkål
Skala och hacka lökarna. Strimla salladslöken. En klassiskt pytt-i-panna innehåller ju vanligtvis kött men denna rätt tycker jag går utmärkt att variera både medoch utan kött och dessutom kan man testa olika kött, rotfrukter eller varför inte ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.