Idag är det dags för första julafton och därför blir det bara ett snabbt inlägg här på bloggen. Jag kom på att jag missat lägga upp tips på ett bra mingeltillbehör i form av pepparkaksgrissini och ädelostdipp
Postat av Elin lördag 14/11 2015 kl. 10. 17 Kommentera. En herre-gud-vad-god-dipp. När jag läste om den här dippen hos Hanna så visste jag redan vid hennes inledande beskrivning att det skulle funka här hemma
Ädelostdipp. Ädelostdipp. Härlig söndag på er. Idag vankas det julklappsinköp för oss och så här bra koll har vi nog aldrig haft Vi har till och med ett hum om vad som ska ligga i paketen i år till våra nära och kära
Ädelostdipp. Foto. Karin / bevemyrs blogg. Häromdagen bakade småtjejerna pepparkakor och själv passade jag på att rulla ett gäng med pepparkaksgrissini
Efter en vecka på resande fot finns det oftast en liten angenäm posthög hemma som väntar. I dag var det en extra bra hög, som julafton och jackpot i julinspiration på en och samma gång
Ädelostdipp. Ädelostdipp. Här kommer receptet på tilltugget till glöggen i fredags. Enkelt, och supergott. Jag la dippen i en skål så man själv kunde ta
Ädelostdipp. Ädelostdipp. Börja med att mixa ihop ost och mjölk till en slät sås, krydda sedan med salt och peppar ställ in kylskåpet för att få den sval till servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.