Det är en fantastisk kombo med glöggen, så det fick bli en variant med en twist hos oss. Jag gjorde grissini av pepparkasdegen och serverade med en mögelkräm ( låter sådär när jag använder det ordet, men det är supergott
Imorgon blir det middag med goda vänner. Pepparkaksgrissini. Lägg på plåt med bakplåtspapper. Mixa 140 g ädelost med lite färskost eller crème fraiche, dekorera med hackade tranbär
Pepparkaksgrissinimed apelsin och ädelostdipp. Idag vankas det julklappsinköp för oss och så här bra koll har vi nog aldrig haft Vi har till och med ett hum om vad som ska ligga i paketen i år till våra nära och kära
Finhacka solroskärnorna med mjölet i matberedare. Känn efter med sticka att den är torr. Skär aprikoserna i bitar och lägg i en kastrull med vatten och socker
Relaterade Saffranskaka medapelsinfyllning. Tidigare, i mitt mjölätande liv, brukade jag baka saffransbröd till lucia med fyllning av smör, mandelmassa, rivet apelsinskal och russin
Rör ihop creamcheesefrostingen och blanda ihop med den avsvalnade chokladblandningen. Receptet på apelsinfyllningen blev ett experiment och jag har svårt att ge riktigt exakta mått, men här kommer det på ett ungefär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.