Det är en fantastisk kombo med glöggen, så det fick bli en variant med en twist hos oss. Jag gjorde grissini av pepparkasdegen och serverade med en mögelkräm ( låter sådär när jag använder det ordet, men det är supergott
Imorgon blir det middag med goda vänner. Pepparkaksgrissini. Lägg på plåt med bakplåtspapper. Mixa 140 g ädelost med lite färskost eller crème fraiche, dekorera med hackade tranbär
Pepparkaksgrissinimed apelsin och ädelostdipp. Idag vankas det julklappsinköp för oss och så här bra koll har vi nog aldrig haft Vi har till och med ett hum om vad som ska ligga i paketen i år till våra nära och kära
Blanda matvetet med kålen, selleri och apelsinklyftor, ringla över lite olivolja och pressa över saften från ½ citron, salta och peppra efter smak och blanda runt ordentligt
Skär kycklingen i "lagom" stora bitar och krydda med salt och peppar. Vi började med att blanda ströbröd och panko, men när det tog slut så blandade jag ströbröd och smulad corn flakes
Nästan uteslutande på pepparkakorna eller som en en dip till pepparkaksgrissini. En pastasallad med kyckling och vindruvor slungad i en dressing med ädelost
Blanda stavarna med persilja, olja och salt på en plåt. Skala och riv vitlök och blanda med olja. Pensla svamparna runt om med vitlöksoljan så att det täcker ordentligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.