Putsa, salta och peppra filéerna. Dela dem på mitten och bryn dem i en stekpanna med smör. Marinad. Blanda olja, citronskal och citronsaft, rosmarin, urkärnad och finhackadchilipeppar, finhackadvitlök, salt och vitpeppar och häll över köttet
Tillmidsommar gjorde jag denna goda festrätt med marineradfläskfilé och en grön örtsås. Här syns fläskfilén och en couscoussallad med halloumi och söta nektariner
Först ut blir den marineradefläskfilén med smak av vitlök, chili och lime. Tillkräftskivan som vi hade så bjöds det på flera olika sorters rätter som jag kommer att lägga ut receptet på
Putsa, salta och peppra filéerna. Bryn dem i smör i en stekpanna. Lägg upp på serveringsfat. Blanda samman olja, citronskal och -saft, rosmarin, tomater, chilipeppar, oliver, vitlök, salt och vitpeppar och häll marinaden/dressingen över köttet ett par timmarinnanserveringen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.