Entrecôte, tomat- och ölmarinerad
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 skivor entrecôte
  • 150 g styck
  • 1 dl tomat- och ölmarinad (se recept)
  • Ev extra salt
  • Ev extra peppar
  •  
  • Till serveringen
  • Grillade halverade tomater
  • som penslas med samma marinad
  •  
  • Tomat- och ölmarinad ca 6 dl
  • 2 dl tomatpuré
  • 1 dl barbecuesås
  • 3 dl öl
  • gärna mörkt
  • 1 stor vitlöksklyfta
  • pressad
  • eller 2 mindre
  • 2 tsk farin- eller rörsocker
  • 1 msk worcestersås
  • 1 msk kinesisk soja
  • 5 stänk tabasco

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.