Stryk vörtbröden direkt när de kommer ut från ugnen med blandningen så får den en fin, glansig yta. Årets vörtbröd är fixat – och detta blev ett mycketgott bröd – bättre än förra årets
Funkar lika bra till tex frukosten med smör eller färskost och toppat med något gott och mättande pålägg som ägg, skinka, avokado, till mellanmål med mättande pålägg eller varför inte jordnötssmör och bananskivor, smulat över lunchsalladen för extra crunch, på ostbrickan eller som snacks istället för chips
Vaknade upp i en solig söndag och tog mig ut på en promenad ner mot havet med Kerstin. Jag bakade en glutenfri rosa prinsesstårta med vaniljkräm och björnbärssylt
I det här knäcket har jag använt de härliga teffgrynen från daCarla som egentligen är avsedda för gröt, men som också gör sig alldeles utmärkt i matbröd
Om man vill ha extra sting är tre varv nymald chili gott. Bryt chokladen i bitar och lägg i en kastrull tillsammans med smöret och låt smälta under omrörning på medelvärme
Soltorkade tomaterRucolaRinglad honung Chevré ostGorgonzola Olivolja Lufttorkad skinkaDet blev så salt och gott, och honungen gjorde så det blev lite sött även☺️ ja mumsigt värre
Får jag presentera ett riktigt gott och saftigt julbröd medmycket smak för er. Så här gör du mitt julbröd, som smakar riktigt gottmed lite julskinka eller en god ost på
Pensla bullarna med vatten, grädda i ugnen ca 10 min eller tills bullarna har fått fin färg. Smält margarinet i en kastrull, tillsätt vattnet och låt det bli fingervarmt
(Receptet kommer ursprungligen från boken Baka matbrödmed LCHF av Mariann Andersson). Glutenfritt bröd blir aldrig så där segt och luftigt som ett bjöd med vanligt mjöl blir, men detta var ett gott och trevligt alternativ
Jag nöjer mig verkligen inte med recept där man använder mjölmixar eller bakmixar. gott,. Jag blev nästintill arg förut i mataffären när jag febrilt letade ingridienser och hittade dessa bakmixer med en massa drit i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.