Mycket gott naturligt glutenfritt vörtbröd – med coca cola
Bak & Mat för alla
Bak & Mat för alla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 g mjölkfritt margarin
  • 5 dl Coca Cola
  • 1 dl Oatlys i
  • Mat (ta gräddersättning som passar din allergi/intolerans)
  • 1/2 dl mörk sirap (jag anväde rörsocker-sirap)
  • 3/4 msk salt
  • 2,5 krm malda nejlikor
  • 1 msk ingefära
  • 1 msk pomerans
  • 1/2 msk finmald kardemumma
  • 1 pkt jäst
  • 1 msk fiberhusk
  • 400 g Provena lila havremjöl (kan tänka mig att Mixwelle havremix fungerar bra, men den innehåller vetestärkelse så inget för oss)
  • 175 g ljus gluten- och mjölkfri basmix. Jag använde Schärs Mix C
  • (1 1/2 dl russin) – Vi körde utan russin.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.