Funkar lika bra till tex frukosten med smör eller färskost och toppat med något gottoch mättande pålägg som ägg, skinka, avokado, till mellanmål med mättande pålägg eller varför inte jordnötssmör och bananskivor, smulat över lunchsalladen för extra crunch, på ostbrickan eller som snacks istället för chips
Supergott. För det allra mesta brukar jag ju baka riktigt grovt och innehållsrikt, glutenfritt bröd. Det här behöver du för ett stort och maffigt formbröd
Jamen, hur gott var inte det här brödet. Jag plattade först ut med händerna, sedan fördelade jag lite mandelolja på degen och kavlade ut till knappa plåtens storlek
Supergott. Blanda ihop alla torra ingredienser i en bunke och slå på vatten och olja. Igår tog jag mig för att baka glutenfritt fröknäcke igen eftersom förråden började sina
ALLA har rätt till ett gottoch värdigt liv, hur gammal och skröplig och "inproduktiv" man än är. Och hur ORKAR ni - som faktiskt jobbar nära och i verkligheten - med alla besparingar och nedskärningar
Jag älskar att exprimentera med olika brödsorter, och det här är den senaste innovationen, ett riktigt näringsmaxat bröd - glutenfritt förstås - med en massa go´a ingredienser i form av bra fettsyror, viktiga mineraler, vitaminer och fibrer
Men med några enkla medel blir det här både nyttigare, saftigare och mer hållbart. Det här brödet bakar jag ofta nu när jag vill ha ett gottoch lättbakat bröd
Jaja, ni får väl tycka det, men jag har hittat ett som jag tycker fungerar, och sedan varierar jag innehållet med olika mjöl, frön, nötter, bärpulver och frukter
Under sommaren har jag unnat mig mycket hembakat bröd gjort på frön, havregryn och gojibär. Ett bröd som ger mig bra energi och jag håller mig mätt länge
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.