Gott vetefritt och glutenfritt formbröd med surdeg
Bak & Mat för alla
Bak & Mat för alla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1- 1 1/2 dl mjölmix
  • 1 -2 dl ljummet vatten
  • 650 g vatten
  • 1/2 msk fiberhusk
  • 120 g surdeg (så här satte jag min)
  • 1/2 dl rapsy (kan uteslutas – öka då vattenmängden något)
  • 2/3 pkt jäst (ca 30 g)
  • 350 g av en lite grövre mjölmix. Själv valde Mix Fibre som jag köper på Senza Glutine. Kan tänka mig att Lailas gröna fungerar bra också.
  • 250-300 g Finax mjölmix (det bruna paketet som är naturligt glutenfritt och mjölkproteinfritt)
  • 1/2 msk sirap
  • 1 msk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.