Torsk är en av de godaste fiskarna, ugnsstekt lagom så den bara faller isär mmmhh. Här gratinerad med vitlökssmör, ost och soltorkade tomater, toppat med baconströssel, kan intebli bättre
Smörstekt torskrygg med rödvinssmör och blomkålspure. Supergott är ordet och en riktigfestmiddag. Nu steker du torskryggbitarnairikligt med smör på medelvärme och salta, smöret ska dofta kola, då är det färdigt att lägga på fisken
Lägg i en ugnsfast form. Fisken SMÄLTE i munnen. Täck den ugnsfasta formen med folie. Kålen till var the prick over the eye, som vi säger in the branch
En fiskgratäng får niidag, en med lax, krämigcitronsås och mos smaksatt med dill och citron. Mycket citronblir det men för mycket citron kan det aldrigbli, i alla fall inte om man ska tro på Anki som är citronberoende
i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. J. a. g. h. r. j. o. t. d. e. p. å. n. c. b. l. k. ä. s. f. y. ö. é. m. u. ,. v. P. 6. 2. G. S. 5. B. K. 1. A. L. R. t J
För länge, länge sedan fanns det en liten restaurang här i stan som hette Kelly's som var vårt absoluta favoritställe och vigick ofta dit och käkade, så ofta så att vi väl får säga att vi var stammisar
Lätt, lättare, lättast att göra är denna fiskvariant på Skomakarlåda. Namnet kommer troligen från köttbitens form iklassikern med biff, att den får formen av en skosula när den steks
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.