Det här skulle jag kunna äta med bacon också. För inte så f(r)asligt länge sedan hade jag aldrig trott att jag skulle sälla mig till skaran som älskar lax
Som vanligt enkelt och snabbt att tillaga - och gott såklart. I originalreceptet ska det egentligen vara bacon men igår gjorde jag och Johan en egen variant med några mindre ändringar
Strimla och stek bacon knaprigt. Blanda senap med grädden och häll över fisken. Rätten kan göras med färsk eller fryst torskfilé - om du använder ett fryst block låter du fisken halvtina först
Delabaconet i bitar, och stek det i en stekpanna. Smula över osten. En annorlunda torskrätt, det är härligt när lite italienska smaker och dofter sprider sig i köket
Jag lagade en fiskrätt med torsk, bacon och broccoli. Blanda samman creme fraichen, grädden, senapen, baconen, gräslöken och smaka av med salt och citronpeppar
Skala och finhacka löken och fräs mjuk i fettet som är kvar i pannan. Foto & styling. Torsk. Skär torsken i portionsbitar och salta och peppra försiktigt efter smak
4 600 g torskfilé 1 tsk salt 1 krm vitpeppar 2 msk smör 140 g bacon 200 g champinjoner 1 msk smör 1 skaladstrimlad rödlök 1/2 msk balsamvinäger salt och peppar 1/2 dl bladpersilja Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.