Tillagningkokttorsk. När fisken är färdigkokt tar man försiktigt upp filéerna/bitarna ur kastrullen och sparar buljongen från kokningen för att använda till äggsåsen
Krydda därefter fisken med kryddsaltet och citronpepparn. Hacka löken ismåbitar och strö över fisken, ha därefter över tomaterna som "krossas" i handen tillbitar, häll sist över spadet som blir kvar
Följaktligen tycker jag också väldigt, väldigtilla om dålig mat. Och då menar jag dåliga råvaror. Det är bara när man använder dåliga råvaror som man behöver fuska med tillsatser och smakämnen
Servera tillkoktpotatis och svärmors underbara lingonsylt. Vi har här använt torskfilé från fiskbilvilketnaturligtvis är strået vassare än fryst, men går naturligtvis också
Ingen jätteupphetsande rubrik kanske. -) men den här rätten blev jättegod och enkel att tillaga. Jag la ilite av varje i den här rätten som vanligtvis passar bra ihop, oliver, tomater, basilika, philadelpiaost mm
i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. J. a. g. h. r. j. o. t. d. e. p. å. n. c. b. l. k. ä. s. f. y. ö. é. m. u. ,. v. P. 6. 2. G. S. 5. B. K. 1. A. L. R. t J
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.