Theresia på Söta Saker hävdar till och med att en äppelpaj om dagen håller doktorn borta. Hursomhelst är äpplen fulla med nyttigheter av alla de slag, och jag tror faktiskt att de gör gott för hälsan även i tillagad form
Yay, årets tråkigaste månad är över, och en av årets bästa har börjat. Nu får vi frossa i julgodis, julbak, juleljus, julkalendrar, julmarknader och julmys i en hel månad
Att använda majsmjöl gör brödet glutenfrittoch kan därför ätas av alla. Använd de frön du har hemma och byt gärna ut mot något annat för att variera smaken
Blåbär är ett av mina favoritbär och blåbärspaj är något av det godaste som finns tycker jag. Den här pajen med havregryn är seg och knäckig på samma gång och smakar fantastiskt
Ännu en natt med raggisar och långkallingar. Den kan dock göras både laktosfri och mjölkfri med mjölkfritt margarin, någon alternativ gräddsort och mjölkfri vit choklad
Det här pajskalet är också glutenfrittoch proteinrikt. glutenfrittpajskal,. För här har vi en fantastiskt god paj, men fräscha grönsaker, ostig smak och knaprigt pajskal
Smaken är riktigt chokladig, och konsistensen är lagom kladdig, och den smälter nästan i munnen. Kikärtsspad är ett substitut för äggvita, och agerar alltså bindande (håller ihop bakverken)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.