Paj

Paj

Äppel-päppel-päron-paj

Äppel-päppel-päron-paj

Man ska göra en paj, det är höst eller vinter, och man tänker genast "Varför inte en äppelpaj. Och så blir nästa fråga om det ska vara en paj eller en smulpaj eller kanske rentav en äppelkaka
Rabarberpaj med kokos

Rabarberpaj med kokos

Det är maj månad och helt försvarbart att leva på rabarberpaj och sparris i olika former. Och jag ville helst ta de största rabarbrarna och laga paj på men det fick jag inte
Lyxig äppelpaj med marängtäcke

Lyxig äppelpaj med marängtäcke

Tryck ut blandningen i en pajform cirka 25 cm. Häll fyllningen i pajskalet, grädda på nedersta falsen tills fyllningen stelnat cirka 30 minuter
Päronpaj med knäckigt kolatäcke

Päronpaj med knäckigt kolatäcke

Börja med att göra en pajbotten. Lägg päronen i pajskalet, bred knäcktäcket över päronen. Tryck ut degen i en pajform, ca 28 cm i diameter
Galatopita- Grekisk mannagrynspaj

Galatopita- Grekisk mannagrynspaj

Jättegod och krämig grekisk mannagrynspaj toppad med florsocker och kanel. Pajen påminner om ostkaka i konsistensen och smakar allra bäst när den serveras kall

Key lime pie

Tryck sedan ut pajbotten i formen. Pajbotten. Fyll pajen med smet och grädda i mitten av ugnen ca 15-20 minuter

Smulpaj med persika och nektarin

Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en ugnsfast form, ca 1 liter. Halvera persikor och nektariner och ta ut kärnorna