Hälleflundra. 600 g hälleflundra skuren i à 150 g portionsbitar. 50 minuter 600 g hälleflundra skuren i. Hälleflundra med brynt smörsås, gurka och blomkål
Hälleflundra med kanderad citron, pepparrotsveloutée, lök, fänkål och rädisa. Den är inte alltid man får tag på filé från hälleflundra men det går lika bra med kotlett, man får jobba lite mer med att skära ut bitarna själv bara
Så när jag igår stod vid fiskdisken och skulle planera helgens mat, låg tyvärr ingen Hjälmargös i disken men väl en hälleflundra och ropade till mig – gör något gott av mig
Hälleflundra är en fantasiskt god fisk, här stekt i smör med goda varma grönsaker till. 700 g hälleflundrafilé med skinnet kvar. 700 g hälleflundrafilé med skinnet kvar
500 gram Hälleflundra, filébitar. 500 gram Hälleflundra, filébitar. Helglunch när den är som bäst. Fast och köttig fisk med lagrad ost, räksås samt pommes duchesse
och pepparrotstoast till förrätt och Smörstekt hälleflundra med tomatrisotto till varmrätt. I fredags var den enda kvällen jag och Göran skulle få tillsammans i helgen som var, eftersom han skulle jobba de övriga dagarna
Hälleflundra en ljuvligt god fisk och grillad på planka blir den mycket välsmakande. Lägg flingsalt på plankan, hälleflundra filéerna ovanpå, krydda med Seafood & Fish kryddan, sprid den hackade dillen över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.