Kvällens middag bestod av en riktigt god hälleflundra i krämig god sås. Att man sedan toppar den med färska nyskalade räkor gör inte saken sämre!Ingredienser
i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. K. v. ä. l. e. n. s. m. d. a. g. b. t. o. r. k. h. f. u. å. A. p. y. ö. 7. 0. c. 2. ½. j. ,. 5. G. S. H. (. ). N. F. m v. d l. k g
Hälleflundramed kanderad citron, pepparrotsveloutée, lök, fänkål och rädisa. Skär lagom stora bitar av hälleflundran, salta och värm sedan två pannor på ganska hög värme till dessa
Hälleflundra är en fantasiskt god fisk, här stekt i smör med goda varma grönsaker till. Skär zuccini och auberginei grova stavar, skiva purjolök, rödlök och vitlök, stek i omgångar iolivolja och krydda med salt och peppar
och pepparrotstoast till förrätt och Smörstekt hälleflundramedtomatrisottotill varmrätt. Istället la jag ned mer arbete på risotton, som ju måste tillagasmed kärlek för att den ska bli bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.