Grytor av alla dess slag är en av mina favoritmaträtter att laga. Det blir också oftast väldigt bra. Man kan i grytor freestyla och tillsätta det mesta man har hemma
Strimla kycklingen i småbitar, bryn den tillsamans med svartpeppar på medelhög värme. När kycklingen har fått lite färg, tillsätt salt, tomatpuré, sambal oelek och vitlök
En av mina nya receptfavoriter är klassiska veckotidningar som allers, allas och hemmets. Veckotidningarna pâminner mej om min barndom dâ jag intresserade mej för pappersdockorna, idag är det deras recept som är enkla, klassiska med en liten orinell touch som intresserar mej och dessutom är tidningarna är inte sâ dyra
Het kycklinggryta med chorizo. Tänk vad man hitta i ett tomt kylskåp och frys. Tycker inte jag gör annat än att handlar mat, men det enda stället det märks är på bankkontot
Kycklinggryta med bacon och trattkantareller. Recept på kycklinggryta med bacon och trattkantareller, 4 pers. Recept på kycklinggryta med bacon och trattkantareller, 4 pers
Gör så här. Skär kycklingen i fina bitar och bryn den i oljan och lägg den sedan åt sidan. Bryn lök, vitlök, ingefära, salladslök, vattenkastanjer och paprika några minuter
Thailändsk kycklinggryta 4 port. Min sol försvann typiskt nog. så jag fortsätter väl här och bjuder er på ännu ett recept och hoppas under tiden att solen vågar sig fram igen
De här revbensspjällen var så smakrika o goda och såå möra att de nästan föll isär av sig själv. Smakrika revbensspjäll i Crock-Pot1,5-2 kg revbensspjällMarinad2 msk strösocker1 dl chilisås2 msk balsamvinäger4 msk ketjap manis2 tsk torkad ingefäraTill grytan1 dl vatten2 gula lökarsalt och svartpepparKoka ihop marinaden till en simmig sås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.