Garnera med äppleflarn, rädisor och hackad gräslök. Här serverar jag makrill i form av en ”röra” på krispigt bröd och extra gott blir det med ett glas bubbel
Varmrökt sikröra med pepparrot ochgräslök. Forma runda bollar, i storlek med ping-pong bollar, av fiskköttsmeten och vänd dem därefter i dill-gräslöksblandningen så att örterna fäster sig runt hela "bollen"
Fyll tortillabröden med quorn, curryröra, sallad, lök, paprika och rulla sedan ihop. Blanda ihop majonnäs, yoghurt, curry, mango chutney, purjolök, äppelbitar, salt och peppar
Idag blev det varmrökt lax med färskpotatis, kokt sparris och en romsås till middag. 2 dl creame fraiche (34%)½ hackad gul lök½ burk röd rom (40g)Rör runt och låt stå kallt innan servering
Varmrökt lax är verkligen gott och passar perfekt med den här potatissalladen av Paolo Roberto. Häll dressingen över salladen och, för att få en välblandad potatissallad med alla ingredienser hela och snygga, skaka skålen försiktigt och häll sedan salladen mellan de två skålarna några gånger
Men innan jag sticker ut tänkte jag dela med mig av receptet på en mättande taco wrap gjord på ägg. Igår blev det till att plocka fram strumpor och höstjacka innan jag åkte in till stan för after work, för fy så jag frös med bara fötter i sandaler och tunn blus på jobbet
De här wrapsen är milda men med många härliga smaker och konsistenser. vik upp två av kanterna mot mitten och rulla den därefter som en wraps så att den blir försluten på båda kanterna
Till gårdagens vegetariska wraps gjorde jag bönbiffar med hasselnötter, som jag gjorde små och avlånga för att få bättre passform till wrapsen, och så hade jag en kall sås gjord på mango chutney och creme fraiche till,
Färsen smaksattes med parmesan ochgräslökoch biffarna blev hur saftiga och goda som helst. Vilken fullträff det här blev, jag är så nöjd och glad med hur första veckodagens middag blev
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.