07 hittar
du på systemet) Ett höstigt och lite kärvt vin, med doft av mörka bär, torra vinbärskvistar, utomlandslakrits, multna höstlöv under gummistövel och en svag bris av plommon( ?). Smaken var en aning kärv och alkoholig tycker jag, men efter en timme, hade vinet ändrat karaktär en aning och en fylligare smak av mörka bär, sura viläppelkart och en aning citrongräs titta fram. Det var mycket taniner kvar, vilket vittnar om att detta skulle kunna ligga ett par år till, men till rotfrukterna och köttet smakade det utmärkt. Vi insåg att en syrad grönsak, som syrad vitkål eller morötter skulle lyft hela smaken på mat och vin ihop.
Det här var enenkelochsmidig, het kikärtsgryta som blev klar iett nafs. Skala ochstrimlalöken. Det var tur det, för hela denangivnamängden hot sauce skulle nog ha bedövat mina smaklökar (jag gillar stark mat men jag gillarinte om när den är så starkt så att hettan tar bort alla andra smaker)
Fett. Putsa fläskkarrén och späcka köttet med hälften av katrinplommonen. Lägg din späckade fläskkarré ien ugnsform med den feta sidan upp ochstickinen stektermometer där det är som tjockast
Inget som jag kan eller vill gå inpå här, men jag har känt mig ganska låg och gått iniminegenlilla bubbla, samtidigt som jag avverkat vardagens sysslor
Okej, det här är kanske det minstmärkvärdiga som jag gett er men det är något av det godaste. Förstår ni hur enkelt det är att göra god, billig, näringsrikochköttfri mat genom att röra tillen soppa
Ja, så här påkanelbullens dag kanske ni förväntade er ett kanelbullerecept. Det är det jag har sett när jag har tittat runt, massor av duktiga bloggare som alla bakat supersnygga bullar av olikavarianter
Dagen kommer att bli lång men å andra sidan så kommer jag att sova som engris kommande natt. Dela tomaterna i klyftor och bryn dem imjölkfrittmargarinett par minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.