Torskfilé, ugnsrostad blomkål toppad med riven parmesan och smörsås. På fisken hade vi en klick med blandning av philadelphia, pepparrotsost och persilja
Jag är så ledsen att jag inte skrev något på bloggen igår, men jag tänkte att om jag ger er receptet på mina blomkåls pannkakor så kanske ni har överseende med detta
Ös kålen några gånger med det brynta smöret från ugnsformen. Rostad eller ugnsbakad blomkål har varit poppis ett tag nu bland matälskare och på krogar och eftersom jag älskar kål av alla det slag så blev jag frälst direkt
Servera med mynta och lite extra parmesan på toppen En Blomkål, strimlad i tunna tvär snitt. Värm upp olivolja och stek blomkål i 2 minuter i stor stekpanna, tills det börjar få färg
Hetta upp oljan i en stekpanna och bryn blomkålen på låg temperatur tillsammans med finhackad vitlök och kryddor tills den fått lite färg och börjat mjukna
Koka blomkålen och potatisen i lite vatten tillsammans med lök, tomater, chilipeppar, gurkmeja, paprikapulver, asafetida och salt tills grönsakerna är nästan färdiga