Servera soppan med bröd. Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Igår vart det enkel middag Räkpasta sallad (barnen åt tidigare och dom åt lax med pasta. Blanda dijonsenap och vitlök i en bunke, tillsätt olja droppvis medans man vispar, var försiktig så att den inte skär sig och ha i så mycket olja så den blir fast, tillsätt balasmvinäger en lite skvätt även salt och peppar smaka av ev mera vitlök, vispa i vatten så att den blir lite mera lös i fall man vill ha det
Fyll formen med sparrisbitar, blomkåls- och broccolibuketter samt bacon. Ännu en gång har jag använt broccoli ochblomkål som jag tycker är så gott speciellt nu på sommaren, och så sparris
Bara skär ner lite frukt eller bär och blanda med några matskedar keso naturell. Jag äter alltid ett litet mellanmål innan lunch, och istället för att bara ta en frukt, kan jag göra en mini-fruktsallad
Eller, som jag gjorde, riv blomkålen grovt på rivjärn. Grekisk blomkålssallad till middag. Tänk att mixa ihop lite zucchini ellerstjälksellerimed äpple och päron kan bli så himla gott till frukost
Gjorde en grymt god wrap till lunch när jag var hemma och VABade med Affe förra veckan. På med isbergssallad, skinka, stekt bacon, ringla majonnäs över och på med gurka, avokadooch tomat
En fördel med att inte äta fika och sånt är att man känner sig himla nyttig - vilket jag också upplever speglar av sig på resterande del av kostintaget
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.