Hej i solen. Fredag. Och inte vilken fredag som helst – jag går på semesteeeeer. ) Har jobbat galet mycket den här veckan så det ska bli extra skönt att komma hem ikväll
Vill gärna dela med mig av det här underbara receptet på egen hemgjord ost alltså feta ost, mozzarella ost, färskost När jag var i turkiet i somras så ville jag jättegärna ta med deras goda ostar men eftersom vi turnerade genom turkiet så skulle de inte hålla hela vägen till Sverige
Att göra egen äggfri majonäs är otroligt enkelt och snabbt, du är klar på två minuter. Använd spadet ifrån en burk kikärtor, du kan självklart göra på samma snabba sätt om du vill byta ut spadet mot ett helt ägg
Jag har säkert tipsat er om majonnäs flera gånger innan men det kommer idag igen, istället för att köpa en majonnäs som verkligen smakar konstgjord snälla gör en egen majonnäs
1) Sätt ugnen på 100 grader. 2) Rör ihop alla ingredienser noga så att alla kryddor blandas. 3) Baka ihop till en jämn rulle något mindre än köttfärslimpa, utan håligheter
Trot eller ej men det är faktiskt julafton nästa helg. Jisses vad tiden springer iväg. Ska du göra egen gravad lax så är det dags att börja nu eller i alla fall dags att börja inhandla lax