Frukost, turkiskfrukost Tagged. När du ser att osten och äggen börjat dra ihop sig ska du vända på omelett (gör ett snitt i mitten av omeletten med hjälp av en stekspade och vänd var sida för sig)
Det behövs även för att få oströran bredbar. Lite speciellt, men en höjdare på ostbrickan,. Den uppfanns, för att kunna göra något av de gamla ostar, som låg kvar i kylen
Du kan kavla degen med en vanlig kavel, men jag rekommenderar starkt att du använder någon form av pastamaskin för att underlätta proceduren (Jag använder själv Kitchen Aid KPRA)
(men ta lite i taget om du har mindre så det inte blir för starkt). fetaost. (Anpassa såsen med önskad mängd kryddor efter eget tycke, råkar du göra för starkt så häll i mer grädde eller creme freich)
Det har också kommit en hel del Rawfood-bars typ Organic food bar och även om de är helt naturliga innehåller de inte mycket (om något alls) protein utan mest kolhydrater från torkad frukt och fett från nötter
Vi använder ostkrydda, popcorn krydda, lökpulver, salt, paprika pulver, grillkrydda, dill ( inte alla på samma såklart) men ni förstår det är bara att testa dig fram
(publiceras ej). Lägg lite ost i botten, lägg sedan på skinkröran, häll sist över ägg blandningen. Klä en pajform med smeten, det blir lite över som man kan göra lite små bullar vid sidan om
Man kan även använda knäckformar så slipper man klippa/skära godisarna i bitar. 3 msk vaniljsocker eller kakao (beroende på om man vill ha mörk eller ljus kola)
Idealmjöl (vetemjöl. Grillkrydda efter smak (på köttfärslimpan). Platta ut smeten och lägg söndersmulad bacon och rivenost i en sträng på mitten av smeten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.