Lammstek. Putsa bort synliga hinnor från stekens utsida. Stick hål in i steken med en liten skalkniv. Skala och dela vitlöksklyftorna och tryck in dem i hålen i steken
har vi just njutit av, Biff à la Rydberg, en riktig smaksensation enligt oss. Vi inspirerades både av Per Morbergs recept och av ett recept som vi hittat i Skånska Dagbladet i lördags, så här blev det
Den här texten kommer från Hälsa som livsstil. Kåldolmar – utan ägg, ris eller potatis (Paleo, AIP). Kåldolmar är en väldigt klassisk rätt som jag minns att min farmor brukade göra
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Potatis. Skölj och skiva potatisen i 1/2 cm tjocka skivor. Lägg potatisskivorna på en ugnsplåt och tillsätt olja och salt efter smak
Ingredienser Portioner. 4 500 g högrev olja (till stekning) 4 schalottenlökar 3 röda paprikor 1 chili 4 pressade vitlöksklyftor 1 tsk spiskummin 2 tsk paprikapulver 3 msk kalvfond 5 dl vatten 6 medelstora potatisar 3 msk tomatpuré salt peppar 2 dl rysk yoghurt (17%) ev färsk timjan Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Stek hackade löken och stek den ihop i en tefolnpanna med den skivade champinjonerna eller valfri svamp, låt detta svalna Blanda lök, svamp med köttfärsen, keso, äggula, havrekli, dijonsenap, salt & svartpeppar
Den irakiska biryanin är känd världen över. Det är en rätt baserad på ris som kan varieras genom att man antingen använder kött, kyckling, fisk, räkor och ägg – eller att man gör den helt vegetarisk