Skär bort skinnet på laxen och skär upp biten i tio lika stora bitar. Fördela laxbitarna och grönsakerna på foliearken och klicka på färskostkryddsmöret
Lägg laxen i en smord ugnsfast form. 4 bitar laxfilé. Vispa ihop färskost, grädde, äggula och dill. Krydda med salt och peppar och häll såsen över fisken
Här hemma äter vi ofta lax, det är både gott och nyttigt. Lägg laxbitarna i en smord ugnfast form. 4 st laxfiléer. Ingredienser för 4 personer 4 st laxfiléer
Lägg på laxbitarna, skiva potatis runtom och klicka på en stor bit smör. Relaterade Lax i foliepaket. 8 laxfiléer. 8 personer 8 laxfiléer 1,5-2 kg färskpotatis
Smörj en ugnsform med lite olja , lägg i laxen och slå blandningen över. Sockersalta laxen med blandningen ca 2 timmar innan. Värm varmluftsugnen till 165 grader och laxen klar på 35 minuter. Serveras med pressad potatis och finrivna morötter 800 gr Laxfilé / mittbit