Skär ett snitt i kyckling o fyll med färskost. Den skrek skyn som blev över eftet kycklingen använder du till sås , tillsätt grädde , buljong , färsk timjan , salt o peppar
Salta och peppra kycklingen och bryn den i smör i en stekpanna. Häll svampsåsen runt kycklingen. Sjud på svag värme under lock tills kycklingen når en innertemperatur på 70°, cirka 10 min. 4 kycklingbröstfiléer med skinn. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 kycklingbröstfiléer med skinn 300 g morötter 2 dl vatten rivet skal och saft av ½ citron 25 g Arla® Svenskt Smör 2 msk hackad färsk timjan 4 dl Kelda® pastasås portabellosvamp&ost 3 krm salt 1 krm peppar
4 kycklingfiléer. 14 kycklingfiléer 50 g ädelost 1 msk soja 1 tsk dragon 2 ½ dl mellangrädde 1 tsk krossad rosépepparSkär en ficka i filéerna och fördela osten i dem