Kyckling

Kyckling

  • 25 Recept
Tillagning
Kyckling med färskostsås

Kyckling med färskostsås

Skär kycklingen i mindre bitar och stek med salt och peppar, ställ åt sidan. Rör ner kycklingköttet och låt sjuda ytterligare några minuter
Baconlindad kyckling

Baconlindad kyckling

Skär ett snitt i kyckling o fyll med färskost. Den skrek skyn som blev över eftet kycklingen använder du till sås , tillsätt grädde , buljong , färsk timjan , salt o peppar
Kycklinggratäng

Kycklinggratäng

En god kycklingrätt att servera till pasta. Skiva kycklingen i mindre bitar och stek i omgångar. Fräs grönsakerna och lägg över kycklingen
Kyckling med svampsås och citronmorötter

Kyckling med svampsås och citronmorötter

Salta och peppra kycklingen och bryn den i smör i en stekpanna. Häll svampsåsen runt kycklingen. Sjud på svag värme under lock tills kycklingen når en innertemperatur på 70°, cirka 10 min. 4 kycklingbröstfiléer med skinn. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 kycklingbröstfiléer med skinn 300 g morötter 2 dl vatten rivet skal och saft av ½ citron 25 g Arla® Svenskt Smör 2 msk hackad färsk timjan 4 dl Kelda® pastasås portabellosvamp&ost 3 krm salt 1 krm peppar
Makalös kycklinggratäng

Makalös kycklinggratäng

Stek kycklingen i ugn om den inte är färdiggrillad och stek champinjonerna i lite smör/olja i panna. Knorr kycklingkrydda
Krämig kycklinggratäng

Krämig kycklinggratäng

Strimla och stek kycklingfiléerna, alternativt dela den grillade kycklingen i mindre bitar. Lägg i kyckling, paprika och svamp i formen
Lättlagad festfilé

Lättlagad festfilé

450 g kycklingfilé. 450 g kycklingfilé Kronfågel 2 tsk salt 1 krm vitpeppar 1 krm oregano margarin till stekning 1 st burk champinjoner skivade, eller motsvarande mängd färska 1 st paprika strimlad röd 2 dl grädde 4 msk riven ost 4 msk chilisås
Kycklingfilé, ädelostfylld  med rosépeppar

Kycklingfilé, ädelostfylld med rosépeppar

4 kycklingfiléer. 14 kycklingfiléer 50 g ädelost 1 msk soja 1 tsk dragon 2 ½ dl mellangrädde 1 tsk krossad rosépepparSkär en ficka i filéerna och fördela osten i dem
Krämig citronkyckling

Krämig citronkyckling

250 g kycklingfilé. 1 msk kycklingfond. 250 g kycklingfilé 1 msk smör eller margarin 0. 5 st citron skal och saft 1 msk kycklingfond 0
Kyckling med julmustsås

Kyckling med julmustsås

Parmainlindad kyckling och fräscha rotsaker. I första programmet gjorde de en kycklingrätt jag fastnade för och som passar utmärkt så här inför jul
Lättlagad festfilé

Lättlagad festfilé

450 g kycklingfilé. Filébitarna steks 3-4 min på varje sida, saltas och kryddas och läggs i en elfast from