1 champinjoner,
skivade (eller en näve torkad svamp)
1 vatten
eller vitt vin
1 färskost
vitlök & örter
1 grädde
eller crème fraiche (valfri fettkhalt men kokbar)
1
citron
1 smör
till stekning
1 salt
och peppar
1 fransk
senap
1
wokgrönsaker
1 frysta
lingon, gräslök eller ramslök
1 ris,
pasta eller potatisStek lök, kyckling och svamp gyllene i smör.Tillsätt vatten, koka upp och rör ner färskost och grädde. Låt sjuda 10 minuter, smaka av med citronsaft och rivet skal, senap, salt och peppar.Stek grönsakerna separat i smör, salta och peppra. Lägg dem ovanpå grytan innan servering. Toppa med lingon och gräslök.Servera med ris, pasta eller potatis om du önskar, annars räcker det med grönsaker och kanske ett bröd att fånga upp såsen med.
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.