Provade en ny pastarätt häromdagen som blev otroligt god så jag måste dela med mig av receptet. OBS, läs igenom hela receptet innan du börjar så du kan planera väl beroende på vad för typ av ugn och stekmöjligheter du har
Det har varit väldigt tyst från mig ett tag igen. För en tid sedan berättade jag att vi har/har haft en tuff period här hemma och just nu befinner vi oss i en tid av både nytt och tufft och spännande och lite gammalt och en smula tungt
1. Fräs morötter och lök i olja i någon minut. Tillsätt allt utom halloumi och vita bönor. Låt det stå och puttra i tills linserna är klara, ca 15–20 minuter
Hej. Nu är det bara två veckor kvar tills jag slutar på Fryshuset och börjar jobba heltid med bloggen. Jag är ganska rejält utfasad från de flesta processerna på jobbet och börjar lite så smått kunna känna av hur det ”nya livet” kommer att bli
29DELNINGARDelaTweetaFölj. Enter your email address. Delivered by FeedBurner. Hej. Som ni kanske vet har jag ett uppslag i tidningen Vegourmet i varje nummer den här våren och idag kom aprilnumret ut till alla prenumeranter och ut i butik
Eftersom vår squash/zucchini växer så det knakar i trädgårdslandet och jag vill ta hand om skörden på bästa sätt så blir många recept som innehåller just den grönsaken här på bloggen
Eller hoppa över och kör helt vegetariskt. Tills dess att jag kommer igång i köket själv igen har jag i alla fall en jättegod omelett att bjuda på som jag bjöd på till påsklunch