Biffarna serverades tillsammans med ugnsrostadepotatisaroch grönsaker. Mear-free Monday igenoch då denna gång med smakrikaquinoabiffar med soltorkade tomater och mozarella
Iquinoabiffarna har jag lagt tillriven parmesan - den ger inte bara massor av smak, utan hjälper dessutom till med att hålla ihopbiffarnaoch ge dem den där litekrispiga ytan
Jag grillade dom sedan iugnen. Jag fortsätter med att försöka servera vegetarisk mat lite oftare och eftersom jag aldrig provat äta sötpotatis verkade detta recept mycket spännande
Jag villbli bättre på att göra vegetariska grytor som denna, dels för att det är så himla enkelt och gott, men samtidigt för att det är billigtochnäringsrikt
ugnsrostadsötpotatis, quornbowl med majskräm och avokadosalsa samt kolsyrad pankotofu. Skar iafpotatis, morot ochsötpotatisoch la på en plåt tillsammans med en halverad rödlök
Se till att quinoan kallnar och blanda sen in resten av ingredienserna, provstek och smaka av. servera med färska grönsaker och yoghurt smaksatt med örter
Vegetariskabiffar med sötpotatis, rödbeta ochkikärtor. Vegetariska är biffarna dock. De senaste veckorna har jag sett andra matbloggare göra sötpotatisfalafellite här och var
Den här gånger fick det bli en lätt middagi form av quinoabiffar med sallad och rödbetskräm. Ännu en måndag är här och det betyder såklart ett nytt vegetariskt recept
Som vanligt på måndagar ska jag strax ivägtill jobbet ochenligttradition ska jag dela med mig av ett vegetariskt recept som idagblirquinoabiffar smaksatta med basilikaoch fetaost som jag serverade med en citronkvarg
Lägg på sötpotatisbitarna, salta lite lätt och ställ in den iugnen. Tvätta och skala sötpotatisarna. Lägg över pommesen i en skål och blanda i olja, mer salt ochlite extra smaksättning
Lättlagad ochkrämig gratäng med fläskytterfilé, paprikaoch bacon. Mört och gott . Tomma tallrikar här. Passar perfekt som bjudmat och även till vardags
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.