Stek på köttfärsen så att den får färg och häll i pastasåsen, vitlöken och sambal oelek. Lägg sedan hälften av köttfärsröran på och sen lägger du på resten av spaghettin och sedan köttfärs röran igen
500 g Köttfärs - Nöt. 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Rotfrukter. Skala och skär rotfrukterna i mindre bitar. Lägg i en ugnsfast form och tillsätt olja samt salt och peppar efter smak
Lägg över allt i lämplig panna och låt bryna ihop en stund, tilsätt vatten och resten av ingridienserna, låt koka ihop, tillsätt grädden och låt puttra tills köttet är mört
Åtminstone så var det så jag gjorde för att få till en bra konsistens på köttet. Vilket fick mig tillbaka till när jag var liten och serverades köttgryta med gelé
Jag skulle få långväga besök och ville servera något gott till middag. Efter lite funderingar och vånda så beslöt jag mig för att bjuda på en fläskfile gryta