Han saknade tiden då nybakat bröd var en regel snarare än undantag. Jag bakar bröd i perioder. Om jag har tur räcker brödet även till frukost dagen därpå
Vi har blivit med brödrost. Den går varm under dagarna, allt bröd är ju lite godare rostat. Passade på att göra en ny laddning kesobröd och blivande rostisar den här söndagsmorgonen
Finns det något lyxigare än att börja helgmorgonen med nybakat bröd. Gus är en O’boy och limpkille som älskar söta vetemjölsbröd och dessutom ogillar förändringar
För bara något år sedan hade jag aldrig trott att jag skulle kunna baka så här härliga bröd. Om någon vecka så fyller jag 30 och då ska jag bjuda mina gäster på bland annat detta goda brödet. 4 bröd. 4 bröd
Recept från Per Morbergs kokbok. 25 gram jäst. 10-13 dl mjöl. 2 tsk salt. 6 dl ljummet vatten. Smula jästen i en bunke och tillsätt vatten, salt och mjöl
Igår bakade vi ett väldigt gott ljust bröd som vi tänker använda som rostbröd. Brödet blev dessutom väldigt snyggt och det var gott att äta bara som det var också
Bröd och Bullar. Det här är det godaste brödet, enligt mig och min familj. Kryddningen av brödet varierar jag mellan brödkryddor, kryddblandningen sju kryddor
Det här brödet är så gott. 1 tsk brödkryddor (kan uteslutas). Glutenfritt bröd jäser upp ca 30-50 %, inte till dubbel storlek som vetebröd. 1 tsk brödkryddor (kan uteslutas)
Det här brödet har jag bakat två gånger de senastetvå veckorna och det är så gott. Vill man inte ha hela frön i brödet går det säkert bra att finhacka pumpafrön och solrosfrön