Jag är mycket selektiv i mitt majsätande. Jag har en teori om att det är alla trötta lunchhakssallader bestående av 50% billig burkmajs som förstört mig
bakblogg, citronsaft till lax, grilla lax, inredningsblogg, laxtillbehör, matblogg, receåt på god varm citronsås, recept citronsås, recept god sås till lax, recept sås till lax, riktigt god laxsås, systrarna m, tillbehör till lax 5 dl matlagningsgrädde
Jag har verkligen blivit helt galen i kombinationen mozzarella, basilika och tomater. Går att äta på flera olika sätt men jag föredrar att äta det på detta vis som ni ser på bilden, så fantastiskt gott
1. Borsta rödbetorna rena med potatisborste. Skär av blasten ca 2 cm ovanför rödbetorna. Koka sedan rödbetorna i saltat vatten tills de är nätt och jämt mjuka, ca 20-30 minuter
Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick till fiskpinnarna i skolan. En filbaserad sås, utan några tydliga smaker egentligen… Det låter otroligt osmickrande (som mycket skolmat tyvärr gör), men det var en väldigt god sås till fisk, faktiskt