Toppa med mandelspån. Skala vitlöken och skiva den tunt. Toppa med ärtskott. Blanda vitlök och olivolja. Bryn det i en gryta tills det doftar nötigt och är ljusbrunt
Man kan även strö över grovt hackad mandel eller rostade pinjenötter. Lägg sparrisen på portionstallrikar, skeda över det brynta smöret och toppa med parmachipsen
Och så den serranolindade sparrisen förstås. Krispig sparris, salt skinka, söt balsamreduktion. Avsluta med att strö över drivor av en riktigt god parmesan eller pecorinoost
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparrisoch bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.