Jag bakade mockarutor för det är något som alltid går åt när det kommer oväntat besök. Dom är perfekta att frysa in och bara ta upp när tillfälle kräver
Jag fortsätter mitt semesteruppdrag, att hitta bra recept som är glutenfria. Dottern har fått diagnosen IBS och ska därför undvika gluten och laktos ( och en hel del frukt och grönt) för att må bra
Idag är det luciadagen och då brukar man oftast bjuda på lussebullar. Om du inte har tid och ork att baka lussebullar, så är detta ett väldigt gott alternativ - en saftig saffranskaka
Hallå hallå. Häromdagen fick jag ett enormt sug efter att baka och eftersom att jag har fått ett par kilo plommon av en vän så var det självklart att bakverket skulle innehålla just plommon
Dags för stenfrukt igen. Åh, jag älskar den här säsongen. Idag är det plommon som gäller. Den här plommonpajen är, som alla smulpajer, väldigt enkel att baka
Nilla's Kitchen. “Svingoda. ” Som en provsmakare uttryckte sig. Jag har använt dadlar för rejäl sötma och en lite karamellig smak och en del saltade jordötter för att bryta av och skapa smaksensationen “salted caramel” som är populär i USA och på amerikanska raw-food bloggar