Danska rundstykker Smula ner jästen i en degbunke. Smält matfettet och tillsätt mjölken. Låt det bli fingervarmt. Häll det över jästen och rör om så att den löser sig Hemmets Journal
Lussebullar – vårt bästa recept 2 pkt saffran. 12 dl strösocker. 12 msk vatten eller rom mittkok.expressen.se
Tekakslimpa Tekakslimpa, 2 st. 100g smör. 3 dl standardmjölk. 2 dl kallt vatten. 50g färsk jäst. 2 tsk salt. 2 ägg. 3 msk strösocker Ankis mat & bak
Bountybollar Ingredienser Portioner. 20 st 50 g smält smör 100 g riven kokos 2 dl florsocker 1/2 dl vispgrädde 200 g smält mörk choklad Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Tunnbröd från Nyhetsmorgon | Recept från Köket.se Blanda allt till en deg. Arbeta den ordentligt så den blir riktigt smidig. Dela degen i 10 lika stora bitar och kavla ut dem i omgångar, mjöla bordet om det behövs www.koket.se
Saffransskorpor Gudomligt goda och ser väldigt vackra och inbjudande ut i en glasburk. Ingredienser. 100 g smör. 0,5 g saffran (1 paket) Matexpressen Piff & Puff
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.