Snabb och lättgjord med ingredienser man oftast har hemma. Halva satsen är lagom till en rund form. Smet 150 gram smör4 ägg3 dl strösocker4 dl vetemjöl2 tsk bakpulver1 dl mjölkGlasyr 150 gram smör2 dl strösocker6 msk sirap3 dl havregrynSätt ugnen på 175 grader
Lägg kakorna på plåtar med bakplåtspapper. En klassisk kaka när man bara vill ha något litet till kaffet, eller om man ska ställa till ett riktigt kaffekalas med 7 sorters kakor. En klassisk kaka när man bara vill ha något litet till kaffet, eller om man ska ställa till ett riktigt kaffekalas med 7 sorters kakor
Skördefesten har varit galet stor här på ön i år. Massor, massor med folk – det är verkligen jättekul. Självklart var vi ute ett par rundor och tittade, provsmakade och fyndade hem en massa gott
Jag har ingen egen trädgård med olika bärbuskar, plantor och äppelträd, men önskar jag hade en. Istället får jag nöja mig med att köpa bär och frukt på marknader här i Amsterdam
Mumsiga noblessekakor är riktigt enkla att göra och perfekt att fylla frysen med. Direkt efter det att du har tagit ut kakorna, när dom fortfarande är varma, lägg en noblesse ovanpå
Sätt på ugnen cirka 150 grader på varmluft. Skala och kärna ur äpplena och mixa med stavmixer. Blanda fullkornshavremjölet med övriga torra ingredienser och russinen i en separat bunke
De här pepparkakorna går blixtsnabbt att göra eftersom degen inte behöver kavlas. Håll koll i ugnen, tiden varierar beroende på hur tunna pepparkakorna är