Hetta upp olja i en teflonpanna, och stek köttet i små mängder. För slutligen tillbaka köttet i pannan, pudra över maizena och häl över cirka hälften av marinaden (efter smak)
Jag använde rester med det går lika bra att, koka ny spaghetti som man använder. Jag gillar inte att slänga mat och det undviker jag så långt det går, antingen så gör vi matlådor till frysen eller så ser vi till att använda resterna
Strimla köttet. Marinera köttet genom att blanda strimlorna med en ingrediens i taget. Potatismjölet pudras över köttet, rör om och häll därefter över vatten och olja
Jag upplevde det som köttigare, med mindre fett som släppte vid stekning. Jag använde fläskytterfilé igen, ett kött som passar jättebra just här eftersom grytan ska puttra en stund
God kväll på er, hoppas ni haft en bra dag. Min dag har gått i "ett" och nu sitter jag lugnt i tv-soffan och kikar på Champions league, så jag ska inte klaga just nu