Tycker själv att det är ett märkligt koncept för i så fall innebär det ju att vi resten av veckan har kött-tisdag, kött-onsdag, kött-torsdag, kött-fredag, kött-lördag och kött-söndag – eller hur
Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
Häromdagen var jag hos en granne som höll på att baka dessa underbara kakor, jag fick smaka när de kom direkt från ugnen, varma var de något av de godaste jag ätit pålänge
Hoppas att ni alla har haft en härlig nyårsafton och att det nya året har börjat bra. )Som drinktilltugg hade jag bland annat gjort min pesto på cashewnötter som jag serverade på baguetteskivor stekta i olivolja
Så är det snart fredag igen, julkonsert står på schemat och middag på stan med mamma och tjejerna. Måste tipsa om en grymt god middag vi åt idag, den är så enkel att laga att alla klarar det och smakerna är en blandning av kinesisk och thaimat, en nya favoriträtt, gör den bara
Den sockerfria päronkakan med kanel visade sig vara den godaste sockerfria kaka jag bakat hittills. Det har ju bakats ganska dåligt här på slutet, men idag har jag försökt återta allt jag missat under de gångna veckorna och gått in för allt jag är värd i köket
När köttet är färdigmarinerat plockas det upp ur påsen och torkas av. Låter bra mycket bättre på engelska, där köttdelen kallas Butcher´s Steak, Hanger steak eller Flat iron steak
Myntaoljan kompletterar soppans lite "jordiga" smak av ärtorna - det blir en fräsch brytning. Så fick det bli och jag hoppas att du tar efter, kanske någon av dagarna under påsk som lättare måltid och variation mot skinka, lamm, ägg och alla godsaker i påskägget
Det var i söndags jag blev sugen på crème caramel-glass. Jag gör inte glass så ofta som jag borde, vilket helt och hållet beror på lättja, det ska villigt erkännas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.