Under midsommarhelgen bjöd min mamma på en härlig rawfoodkaka med fruktsallad och limekräm. Rawfood är mat som äts rå och råvarorna får inte upphettas över en viss temperatur för att behålla all sin näring
Ett annat tips är att riva i apelsiskal i kakbottnen så blir det lite av en apelsin ochchokladkaka. kardemumma och kanel eller varför inte lakritspulver
Vill du att kladdkakan även ska vara mjölkfri använder du mjölkfritt margarin och havremjölk. Den här kladdkakan blir riktigt god och man känner ingen större skillnad mot "vanliga" kladdkakor, framför allt eftersom man kan göra kladdkakor på så många olika sätt
En härlig kladdkaka toppad med mjölkfri grädde och härliga blåbär - mjölkfri, äggfri och glutenfri. Smörj och bröa formen med mjölkfritt margarin och finmix
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Kladdig chokladbrownie utan nötter, istället använder jag solrosfrön och tahini vilket ger en nötig smak men passar för de som inte tål nötter av olika slag