Om den blir för kladdig är det därmed en bra idé att låta den kallna riktigt ordenligt, och om man vill ha den kladdig ska man alltså göra motsatsen (värma upp den en kortis om den fått kallna, eller helt enkelt servera när den fortafrande är ljumen)
Seg kolaktig boll fylld med bra energi. 200 g blötlagda fikon 2 h1/2 dl kokosolja flytande1 dl kokosnötsmjöl 2 dl sötmandel1 tsk vaniljPyttelite saltKokos Mixa fikon och kokosolja ett par minuter tills du får en seg kola
Orginalinlägget Nötfri raw brownie med chokladfrosting hittar du på Hälsa som livsstil. Raw brownie. Vi hade färska dadlar hemma och använde därför bara det, men om du inte har färska så går det bra med torkade dadlar men helst de som kallas soft (alltså torkade men ändå lite återfuktade och kladdiga)
Chokladtäcket är gjort på kokosolja och raw kakao och smakar som riktig tryffelchoklad. Den här smarriga rawfoodkakan är helt nötfri, något som inte är helt vanligt bland rawfooddesserter
Ett sött och gott rawfoodgodis som alla gillar. Botten är gjord på dadlar som tillsammans med valnötter, kokos och lite salt får en lite karamellig smak
Raw chokladbollar – goda som klassiska chokladbollar men lite nyttigare. Dessa raw chokladbollar smakar som klassiska chokladbollar men är lite nyttigare
Jag följer med stort intresse såväl flera bloggar som instagramkonton där det fokuseras på raw food-bakverk och sötsaker utan vitt socker, gluten eller mejeriprodukter
Raw cheesecake med smak av ingefära. Mixa i matberedare eller med handmixer. solros- och pumpakärnor tillsammans med dadlar, kokosolja, kanel och salt så att det blir en jämn och fin smet
raw food-bar medchokladtäcke. raw /. Jag har länge velat testa någonting i stil med detta receptet och när jag drömmer om hur det ska gå till, vilka ingredienser jag ska använda osv, då måste jag ju bara testa
Kommer ni ihåg raw food-godiset salty caramel som jag la ut på bloggen i våras. När det är gjort, klä en hederlig brödform med plastfolie, och tryck ut frömassan där i
Vill du kan du toppa allt med en hemmagjord raw colasås. Jag tjoffade i lite av den ljusa fyllningen först och sedan blandade försiktigt in en med choklad så att det blir ett fint mönster på kakan =)
Det är ju halva nöjet medRAw food right. Skriver också ut under tillval sådant som jag tagit in i tårtan här, men som alltså inte gör jättemkt för smakens skull och som du kan välja att ta med eller inte
Grundreceptet till nötfria raw-tårtan fick ni redan med Chokladkakan men tål att upprepas. När du pytslat ut tårtbotten i formen fyller du den med frysta blåbär
MEN —- för att sprida lite mer kärlek & glädje till er alla bjuder jag i alla fall på en så himla god Raw Vegan Blåbär & citrontårta med bipollen – i Svenska flaggans färger
Jag är helt beroende av raw nutella – love it. Rulla Raw Regnbågs. Gazpacho raw vegan p. 2tsk naturlig sötning (cocossocker/agave el dyl) + 2tsk raw vaniljpulver alt 1 urkärnad vaniljstång
Ett sött och gott rawfoodgodis som alla gillar. Botten är gjord på dadlar som tillsammans med valnötter, kokos och lite salt får en lite karamellig smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.