. Fläskytterfilé är en mör, saftig god köttbit, dessutom inte så dyr, som blir kanon efter ett par dagars marinering, perfekt att bjuda på eftersom det mesta går att förbereda
Jag har gjort många puddingar i mina da'r men aldrig kokat makaronerna i mjölk (snabbstuvat) som Mannerström gör utan bara kokat dem i vatten innan jag lägger dem i formen
Oh, vilken god paj jag har gjort. Högsta betyget till lilla mig. ). ) Äsch, inte bara från mig själv har jag fått det betyget, utan från min make också
Känner ni någon med värsta bonnabrännan. Herr Mårtensson gör, hans fru sitter nämligen med snyggaste kräftröda nacken med en matchande vit rygg, vi är röde - vi är vide
Åh, vad skönt det har varit med ledighet. Så otroligt välbehövt. Jag och min man har varit hos min familj i Norrland i en vecka, men är åter på hemmaplan
Blanda lax, lök, dill, kapris och majonnäs till en smet. (Om du inte gjort majonnäsen själv använd då Hellmanns eller annan majonnäs gjord med vinäger, inte ättika)
Linda in laxen i foliepaket och koka i vatten i ca 10 minuter. Hacka morötter i små tärningar och fräs dem mjuka i smöret, ca 5 minuter i stekpanna (medelvärme)
Jag älskar matupplevelser som tar dig tillbaka till gamla minnen, dofter och känslor. När jag var liten åt vi väldigt mycket helstekt kyckling och kyklingklubbor men vi åt nästan aldrig kycklingfilè