Paj med varmrökt lax och rosé.
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port Pajdeg
  • 4½ dl vetemjöl
  • 150 g smör
  • 1 ägg
  • 3 msk kallt vatten
  • 300 g varmrökt lax
  • 3 dl gräddfil
  • 3 ägg
  • 1½ dl hackad dill och gräslök
  • 1 msk majonnäs
  • 1½ msk riven ost
  • ½ citron, rivet skal och lite pressad saft
  • salt och peppar
  • Kall sås
  • 2 dl gräddfil
  • ½ dl majonnäs
  • ½ citron, rivet skal och pressad saft
  • ½ dl hackad dill
  • ½ dl hackad persilja
  • ½ dl hackad gräslök
  • salt och peppar
  • Rör samman alla ingredienser och låt såsen stå kallt till servering.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.